Trygt Håndværk
Trygt Håndværk
Kvalitetsmærke

Slet din konto hos Trygt Håndværk

Gælder appen Trygt Håndværk og trygthaandvaerk.dk. Du kan slette din konto selv, og du kan gøre det uden at have appen. Vælg det afsnit, der passer på dig.

Sådan sletter du selv

Jeg er boligejer

Sådan gør du i appen

Tryk Mere nederst, vælg Indstillinger, og tryk Slet konto. Du bekræfter ved at skrive SLET.

Sådan gør du på hjemmesiden

Log ind på Min side, gå til Indstillinger, og tryk Slet konto.
Log ind og slet

Det slettes

Din konto, dine gemte adresser og dit login slettes, og du kan ikke logge ind igen. Dine åbne opgaver lukkes, så håndværkere ikke kan skrive til dig mere. Dit navn, din mail, dit telefonnummer og din adresse fjernes fra dine opgaver. Står du på vores kundeliste hos Meta, fjerner vi dig fra den.

Det gemmer vi, og hvor længe

Opgaver og samtaler, hvor du har været i dialog med en håndværker, bliver stående hos håndværkeren, også dine beskeder og billeder, så håndværkeren fortsat har dokumentationen for opgaven. De er ikke længere knyttet til din konto, og dit navn, din mail, dit telefonnummer og din adresse er fjernet fra dem. Det, du selv har skrevet i beskederne, står, som du skrev det. Håndværkeren kan se, at du ikke længere har en konto. Dit boligarkiv og de øvrige oplysninger, der hører til din konto, sletter vi inden for 30 dage. Vi gemmer kun det, vi skal bruge til at dokumentere selve sletningen og dine samtykker. Er der en konkret klage eller tvist, gemmer vi de oplysninger, der hører til sagen, til den er afsluttet. Er du tilmeldt vores nyhedsbrev, afmelder du dig via linket i nyhedsbrevet eller ved at skrive til os. Læs mere i persondatapolitikken.

Jeg er bruger i en virksomhed

Sådan gør du i portalen

Log ind i virksomhedsportalen, gå til Konto, og tryk Slet min bruger.
Log ind og slet

Det slettes

Dit login og dine personlige app-data slettes, og du kan ikke logge ind igen. Virksomhedens profil, opgaver, tilbud, beskeder og medlemskab fortsætter uændret og slettes ikke.

Det gemmer vi, og hvor længe

Dit navn og din mail bliver stående på den aftale, du har underskrevet på virksomhedens vegne, så længe aftalen skal gemmes efter bogføringsloven.

Er du den eneste bruger?

Er du den eneste bruger i virksomheden, mister virksomheden adgang til appen og Virksomhedsportalen, indtil vi opretter en ny bruger sammen med jer. Medlemskabet fortsætter uændret og opsiges ikke af dette. Ønsker virksomheden at opsige medlemskabet, skal Trygt Håndværk kontaktes.

Kan du ikke logge ind?

Skriv din e-mailadresse, så sender vi et link til den. Der bliver ikke slettet noget, før du har åbnet linket og trykket på knappen på siden. Linket er gyldigt i 24 timer og kan kun bruges én gang.

Hvilken konto er det?